تقویت حافظه
دانشمندان آمریکایی به تازگی دست به آزمایش های جالبی زده اند . آنها در یک نوبت به افراد مسن از نوشابه هایی که با گلوکز شیرین شده بود و در نوبت دیگر از نوشابه هایی که با ساخارین شیرین شده بودند. استفاده کردند. این محققان برای آزمایش های حافظه این افراد یک سری تست های روانی درباره حافظه به آنها محول کردند و به وسیله این تست ها پارامتر های حافظه آنها را اندازه گیری کردند.
نتیجه این آزمایش ها معلوم کرد هنگامی که افراد به جای نوشابه های ساخارینی از نوشابه های حاوی گلوکز استفاده می کنند . در انجام تست های حافظه موفق تر هستند، بخصوص در زمینه به خاطر سپردن لغات موفقیت آنها چشمگیر است.
تقویت کننده های عقل
عسل پادشاه نسخه های تقویت حافظه کودکان
از طرفی ویتامین d موجود در عسل اعمال بین کلسیم و فسفر را تنظیم می کند و در نتیجه اعصاب کار خود را خوب انجام می دهد. اعصابی که با یون های کلسیم و فسفر همبستگی دارند. امروزه معلوم شده است تمام نقاط آنها نگهدارنده حافظه می باشند. از نظر علمی صمغ موجود در عسل نمی گذارد جدار عروق سفت شود و حالت الاستیسیته خود را از دست بدهد و جدار عروق را نرم نگه می دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه می ماند و موجب تقویت حافظه گردیده و کمتر به دست فراموشی سپرده می شود. ازسوی دیگر عسل دارای مقدار فراوانی گلوکز است.
والدینی که مایل اند کودکانشان حافظه و رشد و نمو بهتری داشته باشند می توانند عسل طبیعی را بعد از یک سالگی در وعده غذایی کودکان خود قرار دهند.
با اشاره به اینکه افرادی که از ابتدای دوره جوانی مصرف عسل را در وعده غذایی خود جای داده اند کمتر دچار پیری زودرس می شوند و عمر طولانی تر دارند باید بدانید که عسل برای جلوگیری از فشار خون بالا، ورم مفاصل، بی خوابی و افزایش مقاومت بدن و تقویت حافظه بسیار مفید است.
[…] رسول اکرم (ص) فرموده اند که خوردن عسل باعث نشاط قلب و تقویت حافظه می شود. فرمایش حضرت رسول (ص) از لحاظ علمی به صورت ذیل […]