عسل سیاه چیست؟

عسل سیاه و خواص آن

عسل سیاه چیست؟

واژه عسل سیاه توسط مردم معمولا” به عسل هایی اطلاق می گردد که رنگ تیره تری نسبت به بقیه عسل ها دارند و هر چه ظرفی که عسل در آن ریخته شده است بزرگتر باشد رنگ سیاه عسل، نمود بیشتری داشته و تیره تر به نظر می رسد و بصورت برعکس هم اگر در نظر بگیریم، رنگ یک عسل واحد در ظروف کوچکتر روشن تر دیده می شود.

آیا هر عسل سیاهی طبیعی است

جواب متأسفانه خیر است. برخی تولید کنندگان و فروشندگان عسل برای اینکه عسل رس نبندد و سفت نشود آن را حرارت می دهند و به همین خاطر عسلی که بعد از سرد شدن به دست می آید نسبت به عسل قبلی رنگ تیره تری دارد، به همین خاطر هنگام خرید باید اطمینان حاصل کنید که عسلی که دارید می خرید عسل خام و حرارت ندیده باشد.

چرا رنگ عسل سیاه می شود؟

شهد برخی گیاهان ماند گیاه زول  یا بوقناق بعد از فراوری توسط زنبور به عسل تولید شده رنگ تیره ای می دهد که این عسل علاوه بر رنگ طبیعی دلچسب، مزه مطبوعی دارد که اصطلاحا” عسل زول گفته می شود و خواص طبی فراوانی دارد.

در مورد خواص عسل زولنگ مطالب متعددی منتشر گردیده است که برخی از این خواص عبارتند از :

۱. تسکین درد‌های مفصلی

۲. تصفیه کننده خون و درمان کم‌خونی

۳. تقویت دستگاه گوارش

۴. بهبود بواسیر

۵. مقوی مغز و اعصاب

۶. تقویت کننده و محرک قوای جنسی

۷. خاصیت ضد میکروبی

چنانچه تمایلی به خرید عسل سیاه داشتید به صفحه خرید عسل طبیعی فروشگاه مراجعه نمایید و عسل سیاه را از لیست عسل ها انتخاب کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

یکی از برجسته ترین خاصیت عسل سیاه فروشگاه انگپین خاصیت ضد دیابتی آن است که بخاطر گیاهی است که عسل از آن تولید شده است.

ابن گیاه با تلفظ ها و گویش های متعددی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد که این عبارات و اصطلاحات عبارتند از:

زول، زولا، زولنگ، چوچاق، چوچاخ، شوشاخ، شش شاخ، شش تیغ، بوقناق، طیسو، طوسی و….

عسل سیاه

دیگر خواص مهم و مفید

۱-ضد سرطان

علاوه بر دارا بودن بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، این عسل حاوی سلنیوم  است که برای درمان سرطان مفید می باشد.

۲-مراقبت از مو

این عسل رشد سالم موها را تقویت، نرم و مرطوب می کند، همچنین  از سفید شدن زودرس آن جلوگیری می نماید.

۳-سلامت استخوان

عسل سیاه منبع خوبی از کلسیم است که نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان و دندان ها ایفا می نماید

۴-آنتی اکسیدان

تحقیقات و مطالعات نشان داده اند که عسل سیاه نسبت به بقبیه عسل ها بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارد. این آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر سرطان، اختلالات قلب و سایر بیماری ها محافظت می کنند.

۵-درمان چاقی

پلی فنل های موجود در عسل سیاه دارای اثرات آنتی اکسیدانی هستند که در کاهش چاقی و کنترل وزن مؤثرند که همین پلی فنل ها یکی از امتیازات مصرف این عسل هستند.

۶-سردرد و خستگی

عسل سیاه منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامین های مختلف مانند ویتامین B6، B12 و اسید پانتوتنیک است که کمبود این ویتامین ها می تواند باعث سردرد، آسم، خستگی و استرس شود.

۷-عادت ماهیانه

این عسل منبع خوبی برای آهن می باشد و درر طول دوره ماهانه که زنان در معرض خطر کمبود آهن هستند،علاوه بر تأمین املاح و انرژی موجود برای بانوان ، منبع مناسبی جهت آهن مورد نیاز بدن نیز هست و مصرف عسل بانوان باید بیشتر از آقایان باشد چرا که به دلیل عادت ماهیانه و ایام شیردهی نیازمندی ایشان نسبت به آقایان  بیشتر هست.

۸-روماتیسم

عسل سیاه به طور موثری در آماده سازی داروهای درمان روماتیسم و ​اعصاب استفاده می شود.

۹-درمان پوست

غنی بودن از آنتی اکسیدان این عسل، آن را به یک درمانگر موضعی عالی برای پوست شما تبدیل می کند، زیرا معایب پوست را درمان و بازسازی نموده و سلول های جدید پوست را نیز تقویت می نماید.

 

۱۰-مناسب بیماران دیابتی

شاخصه ویژه عسل سیاه و خصوصا” عسل سیاه فروشگاه انگپین، شاخضه ضد دیابت بودن آن است چرا که این عسل مواد مؤثره تیغ زولنگ را در خود داشته و برای بیماران دیابتی یک گزینه مناسب است.

کبد گرم چیست

 

جهت دنبال کردن فروشگاه انگپین در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

 

جهت دنبال کردن کانال طب اسلامی ایرانی در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

شریف
ارسال دیدگاه