عسل گشنیز چیست؟
این عسل یکی از انواع عسل تک گیاه است که در تهیه آن، زنبور عسل شهد و گرده گیاه گشنیز را جمع آوری می کند و به کندو می برد .
اعتدال طبع و گرمی اندک این عسل ، محبوبیت بیشتر آن را به دنبال داشته است .
بهتر است که این عسل را صبح وقتی از خواب بیدار شدید و شب نیم ساعت قبل از آنکه بخوابید ، با آب ولرم مخلوط کرده و آن را به شکل شربتی در بیاورید و بنوشید .
خواص درمانی عسل گشنیز
بسیاری از خواص گشنیز ، شامل عسل آن نیز می شود .
برخی از خواص این عسل عبارت اند از :
- درمان سرفه های تحریکی
- درمان دردهای_عضلانی
- کمک به هضم غذا
- جلوگیری از حساسیت آلرژی
- جلوگیری از صرع و تشنج
- بهبود التهاب مثانه و پروستات
عسل های ۱ کیلویی فروشگاه
داروی جامع امام رضا(ع) و بیماری های قابل درمان با آن
بهترین طریقه مصرف
مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل گشنیز را با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی است و ضدسرطان و ضدعفونی کننده نیز می باشد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.